Ömeriye İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: VİZYON ´´İlimsiz din kör,dinsiz ilim topaldır.´´ Sözünden hareketle,topluma kazandıracağı ideal nesil ile kendisinden söz ettiren,başarılarından dolayı insanların kayıt yaptırmak için sıraya girdiği,Urfa ilinin en parlak ilim yıldızı olmak.

Misyon: MİSYON Sosyal Bilimler,Fen Bilimleri ve Mesleki alanda,toplumun ihtiyaç duyduğu çalışkan,dürüst,ahlaklı,adaletli,erdemli insanlığa yararlı örnek ve önder insan yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:20 - 15:20
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "Geleneksel Sokak Oyunlarının Eğitimde Kullanılması" adlı Erasmus Projesi kabul edildi. "Tubitak 4006 Bilim Fuarı" çalışmaları.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2015-2016 Şubat tatilinde 16 günlük proje uygulaması çerçevesinde 10 kişilik grupla Almanya´ya gidildi.

WEB - https://omeriyeiho.meb.k12.tr

Adres - Devteşti Mah. 9653. Sokak No1

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Devteşti Mah. 9653. Sokak No:1 Haliliye/Şanlıurfa

Adres - Devteşti Mah. 9653. Sokak No1

Ulaşım Şanlıurfa toplama merkezinden 22 numaralı şehiriçi otobüsüne bindikten sonra Ömeriye İ.H.O. durağında inerek ulaşım sağlanabilmektedir.(15-25 dk )

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ömeriye İHO´nun merkeze uzaklığı 4km´dir.