LGS İÇİN SALONA GÖTÜRÜLECEK BELGELER VE SINAV ESNASINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

30.05.2024 216

LGS'ye girecek öğrencilerimiz sınava giderken yanlarında geçerli kimlik belgesi ve fotoğraflı onaylı giriş belgelerini salona götürmek zorundadırlar. Aksi halde salona kabul edilmeyeceklerdir. İlk oturum 09:30 da başlayacak olup öğrencilerin sınav saatinden yarım saat önce salonda hazır bulunmaları tavsiye edilmektedir.  İlk oturum 10:45 te bittikten sonra İkinci oturum 11:30 da başlayıp saat 12:50 de sınav ikinci oturumu da tamamlanacaktır. Yanlış sayılarının doğruları götürdüğü bu sınavda öğrencilerimize bilmedikleri ve bir fikir sahibi olmadıkları soruları boş bırakmaları gerektiğini tekrar hatırlatıyor ve sınavlarında başarılar diliyoruz. Emeklerinin karşılıklarını almaları dileklerimizle...

30-05-202430-05-2024